Administratie opzetten

Ineens is ‘ie er. Die stapel kassabonnetjes, rekeningen, bankafschriften, offertes, kantoorartikelcatalogi, facturen en … blauwe enveloppen. Je zou er zenuwachtig van worden. Maar dat hoeft echt niet.

A&P Finance Control maakt van jouw papierberg een overzichtelijke, professionele administratie.
Je wilt een administratie op maat. Opgezet voor jou en jouw onderneming. Dat begint met sorteren: welke papieren zijn belangrijk, welke niet? Dat is per onderneming anders. We houden rekening met je bedrijfstype of het beroep dat je als ondernemer uitoefent. Zodat je administratie straks volgens een logisch systeem is ingericht. Je hoeft nooit meer te zoeken naar dat ene bonnetje.

Je administratie opgezet door A&P Finance Control, zo werkt dat.
Een administratie opzetten betekent dat we zorgen dat al je zakelijk handelen en het bijbehorende papierwerk geordend is. Zodat jij voortaan alles eenvoudig terugvindt. Wij gebruiken daarvoor ordners, indelingsoverzicht(-en), tabbladen, insteekhoezen en alles wat het ordenen en terugvinden makkelijker maakt.
Tenslotte zorgen wij ervoor dat het een overzichtelijk geheel wordt, zodat je helemaal klaar bent voor de volgende stap: het voeren van de boekhouding.